Vrtni paviljoni

Kar se tiče estetike na vrtu, nič ni lepšega kot lepo okrašen, lesen vrtni paviljon. Ta lep objekt lahko uporabimo na različne načine. Leseni vrtni paviljoni in pergole so idealni za zunanje masažne kadi, za obedovanje na vrtu in piknike ter za številne druge aktivnosti na prostem.

Prikaz vseh 10 artiklov

Kompleti lesenih vrtnih paviljonov

Naši leseni vrtni paviljoni in pergole so med najboljšimi, kar jih je na voljo v Sloveniji. Narejeni so iz prvovrstne nordijske smreke, opremljeni pa z močnimi podporniki (stebri), ki merijo 120 x 120 mm, temeljnimi tramovi, montažnimi strešnimi in talnimi elementi, balustradami in strešno lepenko.

V naši paleti lesenih vrtnih paviljonov lahko najdete majhne šesterokotne paviljone in pergole ter velike osmerokotne paviljone, velike do 15 m². Za zaščito vašega dragocenega vrtnega objekta in dolgo življenjsko dobo vam priporočamo uporabo barvnega premaza za zaščito lesa znamke Remmers. Priporočamo vam, da vrtni paviljon ali drugi leseni vrtni objekt prepleskate s svojo najljubšo barvo ter hkrati obdržite naravni videz lesa. Ne pozabite preveriti naše ponudbe vrhunskih strešnikov. Izbirate lahko med številnimi barvami in slogi. Izberite popolno kritino za vaš vrtni paviljon. Barve, kritina in dekoracije so zelo pomembni detajli na poti do najboljšega končnega rezultata. Okronajte vaš vrt z vrhunskim lesenim paviljonom.

Montaža vseh navedenih lesenih vrtnih zgradb je hitra in enostavna. Večinoma predstavljajo eno- ali dvodnevni projekt »naredi si sam« za dve osebi.