Nadstrešek za avto je odlična zaščita vašega avtomobila pred neugodnimi vremenskimi pojavi, kot je na primer toča ali sneg. Vsi naši avtomobilski nadstreški so narejeni iz prvovrstnih materialov, naj bodo kovinski ali leseni. Večino nadstreškov lahko zmontirate sami v roku dveh do treh dni. Preglejte še ostalo ponudbo vrtnih objektov.

Leseni nadstreški

Lesene garaže

Kontaktni obrazec

Najdite pravi avtomobilski nadstrešek za vaše potrebe

Avtomobilski nadstreški lahko stojijo kot samostojni objekti ali pa so pripojeni nekemu drugemu objektu, na primer garaži ali lopi – odvisno od vaših potreb. Naši nadstreški za avto so večinoma kombinirani s prostorno 5-7 m² veliko lopo, kjer lahko hranite izdelke za nego vašega avta in vrtno opremo ali pa jo uporabite kot delavnico. Avtomobilski nadstreški so pametna rešitev za prihranek dragocenega prostora na dvorišču ali drugje v okolici vašega doma ter vašega denarja.

Naša najbolj priljubljena modela sta kombinaciji garaže in nadstreška v eni sami brunarici tipa »naredi si sam«. Standardni modeli imajo garažo na desni strani, nadstrešek pa na levi, vendar ju lahko montirate ravno obratno, če je to potrebno. Ali boste nadstrešek uporabljali za avto ali kot udobni prostor za rekreacijo na prostem, je odvisno od vas.

Različni načini izdelave

Naše avtomobilske nadstreške za avtomobilevam lahko izdelamo po meri, lahko pa si izberete katerega izmed naših tipskih nadstreškov. Vsi naši nadstreški so izdelani iz najkvalitetnejših materialov in barvani z najboljšimi barvami. 

Naši nadstreški za avtomobile so vam na voljo v različnih dimenzijah. Tako lahko pri nakupu upoštevate število avtomobilov v vašem gospodinjstvu in naročite, na primer, dvojni nadstrešek, če potrebujete zaščito za dva avtomobila. Izbirate pa lahko tudi vrsto kritine, ki bo pokrivala vašo teraso ali avtomobil.

Izbirate pa lahko tudi med drugimi značilnostmi, za katere želite da jih ima vaš avtomobilski nadstrešek. Tako so vam, na primer, na voljo enokapni nastreški kot tudi dvokapni nadstreški, ki bodo ščitili vaš avtomobil pred različnimi neprijetnimi vremenskimi in drugimi naravnimi pojavi. 

Lahko izberete tudi poljubno obliko avtomobilskega nadstreška. Lahko izbirate med konzolnim avtomobilskim nadstreškom, nadstreškom na štirih ali več stebrih, lahko pa ga oblikujemo in izdelamo tudi po meri. Od vaših želja glede oblike, velikosti in kritine pa je odvisna tudi cena nadstreška za avtomobil.

Pred nakupom se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pripravili tudi individualno ponudbo!