Otroška igrala so nepogrešljiv dodatek vsakega hiše z otroci, saj omogočajo ure in ure sproščene otroške zabave na svežem zraku. Je otroško igrišče predaleč stran od hiše? Nič hudega, otrokom se bodo pri igri na lesenih igralih z veseljem pridružili še otroci iz okolice. Otroška igrala izboljšujejo motoriko otrok in poskrbijo, da se dnevno gibajo na svežem zraku. Izdelujemo otroška igrala s certifikatom CE, ki se podeljuje igračam in igralom, ki so v celoti skladna z varnostnimi predpisi. Lesena igrala so narejena iz visokokakovostnega lesa nordijske smreke, ki ga odlikuje neverjetna stabilnost, dolga življenjska doba in odpornost na vremenske razmere.

Pestra ponudba otroških igral po nizkih cenah

V naši ponudbi boste našli najrazličnejša otroška igrala, ki zagotavljajo zabavno preživljanje prostega časa. Med najbolj priljubljena otroška igrala zagotovo sodijo lesene hiške, tobogani, zunanje gugalnice, plezalne stene in peskovniki. Če se vam zdi odločitev težka, za mnenje povprašajte kar svoje otroke! V kolikor v široki ponudbi zunanjih igral ne bi našli primernega, ga za vas z veseljem izdelamo po meri.

Lesene otroške hiške in plezalni stolpi

Lesene otroške hiške in plezalni stolpi so pogosta izbira staršev, saj omogočajo kombiniranje z drugimi tipi igral, kot so npr. tobogan, gugalnica ali plezalna stena. Tako z enim samim kombiniranim zunanjim igralom poskrbimo, da se ga otroci ne bodo naveličali. Lesene otroške hiške in plezalne stolpe otroci zelo radi uporabljajo kot prostor za skrivalnice, opazovalnico ali bralni kotiček. Ograje zagotavljajo, da pri igri ne bi prišlo do poškodb, nizke plezalne lestve pa krepijo otrokom gibalni razvoj, moč in motoriko. V kolikor potrebujete pomoč pri kombiniranju različnih elementov otroškega igrala, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali oblikovati optimalno leseno otroško igralo za vaše dvorišče ali vrt.

Otroške hiške in plezalni stolpi so zelo vsestransko igralo. Otroci jih lahko namreč uporabljajo na različne načine. Lahko na primer prirejajo druženja s prijatelji ali sorojenci in drugimi otroci, v njih se lahko tudi skrivajo med igranjem skrivalnic. Hiška je lahko tudi odličen prostor za shranjevanje otroških igrač, ki bi vam sicer delale zmedo in nered v hiši. 

V kombinaciji z zunanjim toboganom pa hiška ponuja še več možnosti zabave. V kombinaciji s plezalnim sistemom, s katerim pride otrok na vrh tobogana, in vrvično-lesenim mostom, ki povezuje tobogan in hiško, je taka kombinacija idealna za krepljenje gibalnih sposobnosti otrok. S tako kombinacijo lahko otroci, na primer, krepijo oprijemalne gibe rok in nog, koordinacijo med rokami in nogami, most iz lesa in vrvi, ki povezuje tobogan in hiško, pa pomaga pri pridobivanju in krepljenju ravnotežja.

Odlična izbira za zelo aktivne otroke pa je nedvomno igralni stolp, ki povezuje tako zunanji tobogan kot gugalnice. Gugalnica in tobogan bosta vaše otroke nedvomno zabavala več ur dnevno. 

Zunanje gugalnice

Otroške gugalnice so igralo, ki zagotavlja ure in ure zabave za otroke. Za manjše otroke se priporočajo gugalnice z varovalom, ki varujejo pred padci. Pri starejših otrocih so priljubljene gugalnice s krožniki. Seveda lahko na enem stojalu kombinirate različne vrste zunanjih gugalnic in tako poskrbite, da se jih otroci ne bodo naveličali. Pri nakupu upoštevajte predvsem starost in višino otroka, pa tudi njihove želje. Pomembna je tudi priprava ustrezne podlage, ki bo poskrbela, da ob morebitnih padcih ne bo prišlo poškodb. Če potrebujete namig pri izbiri ustrezne gugalnice za zunanje prostore ali pa bi želeli izdelavo gugalnice povsem po vaši meri, se obrnite na nas.

Otroški tobogani

Tobogani so lahko del igralnega seta (npr. v kombinaciji s hiško, s katere se otroci spustijo, ali v kombinaciji z gugalnicami), na voljo pa so vam tudi kot samostojni tobogani v različnih barvah. Narejeni so iz trpežne plastike, ki bo prenesla leta in leta otroške igre, prav tako pa je odporna na vremenske vplive in omogoča preprosto čiščenje. Montaža toboganov je enostavna, paziti morate le, da njihova dolžina ustreza višini igrala.