O nas

O PODJETJU

Kdo smo in s čim se ukvarjamo

Spletna trgovina Vrtne ute 24 je ponosna članica Hansa24 Group in Vekoterm inženiringa d.o.o. Smo mednarodno podjetje, ki oblikuje, izdeluje, prodaja in dostavlja brunarice v številne države, vključno s: Slovenijo, Združenim kraljestvom, Nemčijo, Avstrijo, Švedsko, Finsko, Slovaško, Irsko, Švico itd. Večina naših vrtnih hišic je prepoznavna po unikatnem dizajnu »Hansa« in sodobnem videzu. Prizadevamo si oblikovati lepe, toda praktične vrtne objekte ter ohraniti njihovo preprostost in dostopno ceno. Na voljo smo vam sedem dni v tednu, vsa morebitna vprašanja pa lahko naslovite na prijazno ekipo za podporo uporabnikom, ki je locirana v Sloveniji.

Da bi lahko strankam nudili najboljšo možno kakovost in odlične cene, smo vzpostavili proizvodnjo v Estoniji. Naše vrtne ute, vrtni objekti in brunarice so narejene iz trajnostno pridelane nordijske smreke. Uporabljamo najnovejšo tehnologijo obdelave lesa, da bi za vas ustvarili kakovosten izdelek. Ni presenetljivo, da je ta majhna državica Estonija največji izvoznik brunaric v Evropi. Večino naših hišk lahko sam sestavi navdušenec nad projekti »naredi si sam«. Tisti, ki raje preživljajo prosti čas na drugačen način, lahko najamejo našo profesionalno ekipo, ki bo postavila hiško v roku enega dneva ali dveh, odvisno od njene velikosti.

Vsi naši izdelki so zapakirani varno in vodotesno, kar pomeni, da jih lahko krajši čas pustite v embalaži, dokler niste pripravljeni na montažo. Dostava je brezplačna po celotni Sloveniji.

Zakaj izbrati nas?

Hansa24 Group je postala priznana evropska organizacija, ki temelji na trdem delu in predanosti. Zaradi naše iskrenosti, poštenosti in odkritega pristopa smo danes to, kar smo. Te vrednote nas bodo usmerjale tudi v prihodnje. Strankam nudimo neprekosljive cene, varno spletno naročanje in brezhibno podporo uporabnikom.

Pri nas ni nikakršnih skritih stroškov. Vsi naši standardni izdelki so opremljeni z masivnimi stenami, talnimi deskami, strešno lepenko in navodili za montažo. Torej z vsem, kar potrebujete, da zgradite brunarico.

Zahvaljujoč naši dolgi tradiciji in izjemnim izkušnjam vam lahko ponosno ponudimo vrtne ute in brunarice 100-odstotno vrhunske kakovosti. Za vse naše vrtne objekte velja petletna garancija. Naši pogoji poslovanja so v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju. To pomeni, da lahko v naši spletni trgovini opravite 100-odstotno varen in zanesljiv nakup vrtne ute ali drugega vrtnega objekta. S ponosom vas obveščamo, da imamo najboljši ugled na tržišču in upamo, da nam boste ponudili priložnost, da zadovoljimo tudi vas!

Vrtneute.si je ena od najboljših spletnih trgovin za nakup visokokakovostnih vrtnih objektov po izredno konkurenčnih cenah.

Kontakti

Vekoterm inženiring d.o.o.
Nova vas 61,
4201 Zgornja Besnics

Tel.: 031 629 605
E-mail: info@vrtneute.si

Davčna številka : 36664642
TRR: IBAN SI56 0433 1000 2586 911 (NOVA KBM d.d.)