Leseni avtomobilski nadstreški so lahko odlična zaščita vašega avtomobila pred neugodnimi vremenskimi pojavi, kot je na primer toča ali sneg. Vsi naši leseni nadstreški so narejeni iz prvovrstne nordijske smreke. Za vse lesene nadstreške velja petletna garancija. Lesen avtomobilski nadstrešek je cenovno ugodnejša rešitev, kot pa garaža. Večino nadstreškov lahko dve osebi zmontirata sami v roku dveh do treh dni. Preglejte še ostalo ponudbo vrtnih lesenih objektov.

Najdite pravi leseni nadstrešek za vaše potrebe

Nadstreški iz lesa so lahko več kot samo zaščita za vaš avto. Lahko vam služi tudi kot nadstrešnica nad vrati ali pa ga uporabite za zaščito terase. Nadstreški iz lesa so namreč zelo prilagodljivi pri oblikovanju in imajo topel in naraven videz. 

Leseni nadstreški lahko stojijo kot samostojni objekti ali pa so pripojeni nekemu drugemu objektu, na primer garaži ali lopi – odvisno od vaših potreb. Naši leseni nadstreški so večinoma kombinirani s prostorno 5-7 m² veliko lopo, kjer lahko hranite izdelke za nego vašega avta in vrtno opremo ali pa jo uporabite kot delavnico. Leseni nadstreški so pametna rešitev za prihranek dragocenega prostora na vrtu in vašega denarja.

Naša najbolj priljubljena modela sta kombinaciji garaže in nadstreška v eni sami brunarici tipa »naredi si sam«. Standardni modeli imajo garažo na desni strani, nadstrešek pa na levi, vendar ju lahko montirate ravno obratno, če je to potrebno. Ali boste nadstrešek uporabljali za avto ali kot udobni prostor za rekreacijo na prostem, je odvisno od vas.

Različni načini izdelave

Naše lesene nadstreške za avtomobile in nadstreške za terase vam lahko izdelamo po meri, lahko pa si izberete katerega izmed naših tipskih nadstreškov. Vsi naši nadstreški so izdelani iz najkvalitetnejše nordijske smreke. 

Leseni nadstreški za avtomobile so vam na voljo v različnih dimenzijah. Tako lahko pri nakupu upoštevate število avtomobilov v vašem gospodinjstvu in naročite, na primer, dvojni nadstrešek, če potrebujete zaščito za dva avtomobila. 

Pred nakupom se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pripravili tudi individualno ponudbo!