Kovinski nadstreški so lahko odlična zaščita vašega avtomobila pred neugodnimi vremenskimi pojavi, kot je na primer toča ali sneg. Vsi naši kovinski nadstreški so narejeni iz prvovrstnih materialov. Za vse kovinske nadstreške velja petletna garancija. Večino objektov lahko dve osebi zmontirata sami v roku dveh do treh dni. Preglejte še ostalo ponudbo vrtnih objektov.
Na naši strani lahko najdete nekaj tipskih avtomobilskih nadstreškov, lahko pa nam pošljete povpraševanje in izdelali vam bomo avtomobilski nadstrešek po meri.

Naši kovinski nadstreški so izdelani iz prvovrstne kovine, lahko so pocinkani, lahko prašno barvani. Vrsto kritine in dodatke, kot naprimer avtomobilski nadstrešek z lopo si stranke izberejo same, naši strokovnjaki pa vam bodo pripravili ponudbo za vaš sanjski avtomobilski nadstrešek.

Kontaktni obrazec

Najdite pravi kovinski nadstrešek za vaše potrebe

Kovinski nadstreški pa so lahko več kot samo zaščita za vaš avto. Lahko vam služijo tudi kot nadstrešnica nad vrati ali pa jih uporabite za zaščito terase. Nadstreški iz kovine so namreč zelo modernega videz, ki ga lahko umestimo v skorajda vsako okolje.

Kovinski nadstreški lahko stojijo kot samostojni objekti ali pa so pripojeni nekemu drugemu objektu, na primer garaži ali lopi – odvisno od vaših potreb. Naši kovinski nadstreški so večinoma kombinirani s prostorno 5-7 m² veliko lopo, kjer lahko hranite izdelke za nego vašega avta in vrtno opremo ali pa jo uporabite kot delavnico. Kovinski nadstreški so pametna rešitev za prihranek dragocenega prostora na dvorišču ali vrtu ter vašega denarja.

Naša najbolj priljubljena modela sta kombinaciji garaže in nadstreška v eni sami brunarici tipa »naredi si sam«. Standardni modeli imajo garažo na desni strani, nadstrešek pa na levi, vendar ju lahko montirate ravno obratno, če je to potrebno. Ali boste nadstrešek uporabljali za avto ali kot udobni prostor za rekreacijo na prostem, je odvisno od vas.

Različni načini izdelave

Naše kovinske nadstreške za avtomobile in nadstreške za terase vam lahko izdelamo po meri, lahko pa si izberete katerega izmed naših tipskih nadstreškov. Vsi naši nadstreški so izdelani iz najkvalitetnejših materialov in barvani z najboljšimi barvami.

Kovinski nadstreški za avtomobile so vam na voljo v različnih dimenzijah. Tako lahko pri nakupu upoštevate število avtomobilov v vašem gospodinjstvu in naročite, na primer, dvojni nadstrešek, če potrebujete zaščito za dva avtomobila. Izbirate pa lahko tudi vrsto kritine, ki bo pokrivala vašo teraso ali avtomobil.

Pred nakupom se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pripravili tudi individualno ponudbo!