Hiša s Savno Karina
Sauna Karina 3D newNačrti

Hiša s Savno Karina 25m2 / 6 x 5 m / 70mm

Cena: 9,550.00 

Karina vrtna telovadnica in spa sta namenjena velikim ljubiteljem zdravega in športnega življenja. Po napornem dnevu na delu lahko naredite svoje vadbe doma in končate s sproščujočo kopeljo in savno. Pred večerjo se boste počutili kot preprojeno. Poleg savne in telovadnice je ta brunarica opremljena z eno sobo, ki jo lahko uporabljate kot sobo za preoblačenje in eno sobo za prho.

Montaža

Komplet strešnikov

Barvni premaz Remmers HK Stain

Dostava: 9 - 12 tednov
Šifra: G0092 Kategorija:

Opis izdelka

Dimenzije: 6 x 5 m
Višina stene: 2,5 m
Skupna višina: 3,6 m
Debelina stene: 70 mm
Notranja površina: 25 m²
Streha: Ca 42 m² strešne površine, strešne letve, strešna lepenka, vključena v standardni set, 18 mm
Pod: 28 mm
Vrata: Enojna vrata 0,84 x 1,95 m, 1 x notranja vrata 0,8 x 1,95 m, 1 x vrata za savno 0,69 x 1,93
Število oken: 1 x okno, ki se odpira 1,54 x 0,88 m, 3 x okno, ki se odpira 0,8 x 0,88 m, 2 x okno, ki se odpira 0,5 x 0,5 m (dvojna zasteklitev)
Material: smreka
Dodatne informacije: Impregnirane nosilne letve, strešni oporniki, komplet za montažo, pravo steklo na oknih in vratih, cilindrična ključavnica, strešna lepenka, specifikacije izdelka, 5-letna garancija.

Savna soba: Vse naše standardne savna hiške so opremljene z izoliranim stropom (brez tega ne gre), klopmi in ograjo okrog peči, narejeno iz prvovrstnega smrekovega lesa, savna klopmi, nasloni za glavo, talno leseno rešetko in posebnimi vrati, narejenimi iz 8-milimetrskega ojačanega stekla (varnostnega stekla).

Uvod

Ta pravilnik vsebuje podrobnosti o dobavi, časovnem obdobju dobave in stroškov, ki veljajo za naročila naših izdelkov preko naše spletne strani, po telefonu ali elektronski pošti.

Čas dostave

Naš cilj je zagotoviti dostavo naših izdelkov v roku šest do devet tednov od datuma, ko je bilo naročilo oddano in plačano. Za vsak izdelek posebej so dostavni roki prikazani na vsaki strani izdelka.

Brezplačna dostava

Dostavljamo po celi Sloveniji. Dostava je brezplačna.

Postopek dostave

Kot pravilo, bomo dostavili vašo brunarico z tovornim vozilom, ki vsebuje dvigalo,  tako da lahko brunarico ali katerikoli izdelek odložimo na mestu dostave. Da se to zgodi, moramo imeti dovolj prostora za 9-10 metrov dolgi tovornjak na katerem lahko le ta manevrira.

LEVERANS-INFORMATION

Pomembno je, da vemo, da je dovolj prostora da tovorno vozilo lahko manevrira. Če temu ni tako, se lahko zgodi, da vam bomo zaračunali dostavo.

Prosimo, da ste čimbolj natančni o mestu kjer bomo odložili vašo brunarico, da bo le ta čimbolj priročen za vas. V našem podjetju si prizadevamo da čimbolj ugodimo. Moramo pa vas opomniti , da, morda ne bomo mogli vedno brunarico postaviti točno tam, kjer želite.

Vi ali vaš pooblaščeni predstavnik MORA biti na mestu dostave,  tako da lahko pomaga pri raztovarjanju in prevzemu izdelka.

Telefonsko številko, ki jo vstavite v polje TELEFON pri naročanju vaše brunarieo mora biti tista, kjer  vas bomo lahko doseglii med delovnim časom pred in na dan dostave. Naše osebje vas bo kontaktiralo 1-2 tedne pred datumom dostave. Naslednjič vas bodo kontaktirali približno 2-5 dni pred dobavo in vam predlagali mogoč termin dostave. Vaša brunarica ne bo le prišla brez, da vam to ne bi sporočili.

Timmerstuga-leverans-information

Naše brunarice prispejo pakirane v vremensko odproni embalaži. Tako da lahko brunarica stoji na mestu dostave več tednov, dokler je ne postavite.

Če menite, da bi bilo za dostavo primerno manjše vozili, prosimo, ne oklevajte in  nam to sporočite. Vendar pa, manjša vozila niso primerna za prevoz viličarja,  voznik bi potreboval dodatno pomoč pri razkladu.

Ostale informacije

Od časa do časa se lahko strinjamo z dobavo naših izdelkov v druge države in ozemlja.

Stroški dostave se avtomatično izračunajo na naši spletni strain in se samodejno uporabijo za naročila med postopkom nakupa.

Vse dostave je treba prejeti osebno na  navedeni naslov dostave ali pooblaščeni  osebi, za prevzem je potrebno zagotoviti podpis.

V kolikor vaši izdelki še vedno kljub temu, da je naša dostavna služba vsaj enkrat poskusila dostaviti izdelek še vedno niso dostavljeni,vam dostavna služba poslala sporočilo z podatki o tem kje se izdelki lahko prevzamejo ter časovni okvir prevzema, možen je tudi dogovor o ponovni dostavi izdelka, vendar pa si pridržujemo pravico, da vam dejanske stroške ponovne dobave tudi zaračunamo, tudi če je bila prvotna dostava brezplačna.

Okvirni seznam primerov, ko je neuspeh dostave vasa krivda, je naveden spodaj:

a) Navedli ste napačen naslov za dostavo
b) Napaka v naveden naslovu za dostavo
c) Naslov za dostavo ni primerno dostopen
d) Ni varnega dostopa do lokacije dostave
e) Na naslovu ni bilo prisotne osebe za podpis in prevzem izdelka

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Hiša s Savno Karina 25m2 / 6 x 5 m / 70mm”