• Postavitev vrtne hiše

  Večino naših brunaric lahko preprosto postavite sami, če imate izkušnje s sestavljanjem pohištva IKEA ali pa ste se že kdaj lotili kakšnega projekta »naredi sam« na svojem vrtu. Postavitev lastne vrtne hiške je običajno dvo- ali štiridnevni projekt za dve osebi, odvisno od velikosti in modela.
 • Kupite vrtno brunarico pri strokovnjakih

  Oblikovanje, proizvodnja in dostava najkakovostnejših lesenih vrtnih hiš je naše vsakodnevno opravilo. Nudimo širok izbor brunaric za vrtove, strokovne nasvete, prijazno storitev in najboljšo kakovost po najnižjih cenah. Smo 100% osredotočeni na vrtne hiške, narejene iz lesa.
 • Fotografije strank

  Vedno se razveselimo fotografij naših zadovoljnih kupcev. Menimo, da je deljenje vaših izkušenj najboljši način, da drugim pomagate izbrati najboljšo opcijo in jih morda celo navdihnete. Če niste prepričani, da bo naša brunarica tako lepa na vašem vrtu kot je na predstavitveni sliki izdelka...
 • Hiške po meri

  Če ste na naši spletni strani našli hiško, ki vam je všeč, vendar vam velikost ne ustreza najbolje, ali pa bi želeli podaljšati verando, dodati nekaj oken, prestaviti vrata ali pa spremeniti katero drugo lastnost, da bo hišica ravno pravšnja za vas, stopite v stik z nami...

Vrtne Ute 24 – Kupite vrtno brunarico pri strokovnjakih!

Če iščete visokokakovostno vrtno hišico po nizki ceni, potem ste prišli na pravo mesto! VrtneUte.si ni zgolj mesto za nakup vrtne hišice. Smo strokovnjaki za brunarice in vrtne hiše. Naše podjetje oblikuje, izdeluje in dostavlja široko paleto sodobnih vrtnih sob in modernih vrtnih hišic. Nudimo visoko kakovost po nizkih cenah. To niso zgolj besede. To obljubo lahko izpolnimo zaradi dolgoletnega trdega dela, inovacij in razvoja izdelkov. Naše vrtne hiše dostavimo naravnost iz tovarne in ne uporabljamo sestavnih delov drugih proizvajalcev. Na ta način poznamo vsako posamezno komponento in lahko nadzorujemo proizvodni proces od začetka do konca. Naša tovarna je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo obdelave lesa. To nam omogoča izredno široko ponudbo vrtnih hišk in vrtnih sob najvišje kakovosti na trgu. Naši strokovnjaki so vedno na razpolago in vam bodo z veseljem pomagali izbrati primerno brunarico ali hišo, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Lesena vrtna soba je eden od najboljših načinov, kako popeljati družinsko preživljanje časa na prostem na višjo raven. Ta objekt bo postal osrednja točka vašega vrta. Predstavljal bo kraj, kjer boste vi in vaša družina radi preživljali čas ob toplih, sončnih dnevih. Morda pa boste vanj namestili kamin in se v sobi greli ob mrzlih, deževnih dnevih.

Ta soba bo kot nalašč za druženje s prijatelji ob pijači ali pa za vrtno zabavo. Vaši otroci in njihovi prijatelji jo bodo lahko uporabili kot vrtno igralno hiško in tu preživeli veliko srečnih ur, ne da bi vas motili pri opravilih! Morda bi radi uporabljali vašo leseno vrtno sobo kot miren kraj, kjer se lahko udobno namestite in sprostite po napornem delovnem dnevu ali pa kot dodatni prostor za vaše hobije, biljard ali namizni tenis. Vrtne sobe so tudi priročni prostori, kjer lahko vaši prijatelji in družinski člani prespijo, kadar vas obiščejo čez vikend. Vrtno hišo lahko uporabite na nešteto načinov. Naši zgornji predlogi so le nekateri od njih.

Ne glede na to, ali ste kupili majhno vrtno hišico ali pa srednje veliko oziroma veliko vrtno hišo za družinsko preživljanje časa na vrtu, je vaš izbor odvisen od vaših potreb, vašega proračuna in razpoložljivega prostora na vašem vrtu. Brez skrbi. Nudimo lesene vrtne sobe vseh velikosti, za sleherni okus in za vse potrebe. V naši obsežni paleti izdelkov boste lahko našli sodobno vrtno sobo ali vrtno hiško po vašem okusu. Izbirajte med šesterokotno ali osmerokotno vrtno hišo, vrtno pisarno, vrtno savno, leseno garažo, lopo za shranjevanje ali pa celo finsko grill hišico. Pri nas dobite vse!