Vrtna Uta Hansa Garden Room B
Vrtna Hiša | Vrtne Ute 24Vrtna Hiša | Vrtne Ute 24Vrtna Uta Hansa Garden Room BVrtna Uta Hansa Garden Room Bgarden room B

Vrtna Uta Hansa Garden Room B 38m2 / 5 x 8 m / 70mm

Cena: 11,590.00 

Naša 8 x 5 m luksuzna Garden Room B je odlična velikost za namestitev mize za biljard in majhen bar, ustvarite domači kino, dvorano za namizni tenis ali kateri koli drugi hobi, ki zahteva veliko prostora. Šest popolnoma odprtih velikih oken zagotavlja veliko naravne svetlobe v notranjosti. Zelo debele in trpežne stene 70 mm, 28 mm talne plošče in dvojno zastekljena okna so vse standardne lastnosti te brunarice. Dodatna strešna in talna izolacija z osvetlitvijo in majhen grelnik za hladnejše mesece so potrebni dodatki, če nameravate to vrtno dvorano uporabljati 365 dni na leto.

Montaža

Izredno močna strešna lepenka

Barvni premaz Remmers HK Stain

Dostava: 9 - 12 tednov

Opis izdelka

Dimenzije: 8 x 5 m
Višina stene: 2,29 m
Skupna višina: 2,47 m
Debelina stene: 70 mm
Notranja površina: 38 m²
Streha: Ca 47 m² strešne površine, strešne letve, strešna lepenka, vključena v standardni set, 18 mm
Pod: 28 mm
Vrata: Dvojna vrata 1,43 x 1,95 m (dvojna zasteklitev)
Število oken: 6 x okno, ki se odpira 0,79 x 1,79 m (dvojna zasteklitev)
Material: smreka
Dodatne informacije: Impregnirane nosilne letve, strešni oporniki, komplet za montažo, pravo steklo na oknih in vratih, cilindrična ključavnica, strešna lepenka, specifikacije izdelka, 5-letna garancija.

Uvod

Ta pravilnik vsebuje podrobnosti o dobavi, časovnem obdobju dobave in stroškov, ki veljajo za naročila naših izdelkov preko naše spletne strani, po telefonu ali elektronski pošti.

Čas dostave

Naš cilj je zagotoviti dostavo naših izdelkov v roku devet do dvanajst tednov od datuma, ko je bilo naročilo oddano in plačano. Za vsak izdelek posebej so dostavni roki prikazani na vsaki strani izdelka.

Cena dostave

Stroški dostave so odvisni od lokacije. Za točno ceno se predhodno pozanimajte preko elektronske pošte.

Postopek dostave

Kot pravilo, bomo dostavili vašo brunarico z tovornim vozilom, ki vsebuje dvigalo,  tako da lahko brunarico ali katerikoli izdelek odložimo na mestu dostave. Da se to zgodi, moramo imeti dovolj prostora za 9-10 metrov dolgi tovornjak na katerem lahko le ta manevrira.

LEVERANS-INFORMATION

Pomembno je, da vemo, da je dovolj prostora da tovorno vozilo lahko manevrira.

Prosimo, da ste čimbolj natančni o mestu kjer bomo odložili vašo brunarico, da bo le ta čimbolj priročen za vas. V našem podjetju si prizadevamo da čimbolj ugodimo. Moramo pa vas opomniti, da morda ne bomo mogli vedno brunarico postaviti točno tam, kjer želite.

Vi ali vaš pooblaščeni predstavnik MORA biti na mestu dostave, tako da lahko pomaga pri raztovarjanju in prevzemu izdelka.

Telefonsko številko, ki jo vstavite v polje TELEFON pri naročanju vaše brunarice mora biti tista, kjer  vas bomo lahko dosegli med delovnim časom pred dobavo. Naše osebje vas bo kontaktiralo 2-5 dni pred datumom dobave, da se dogovorimo glede prevzema ali se dogovorimo o dostavi. Za ceno dostave se predhodno pozanimajte preko telefona ali elektronske pošte.

Timmerstuga-leverans-information

Naše brunarice prispejo pakirane v vremensko odporni embalaži. Tako da lahko brunarica stoji na mestu dostave več tednov, dokler je ne postavite.

Če menite, da bi bilo za dostavo primerno manjše vozili, prosimo, ne oklevajte in  nam to sporočite. Vendar pa, manjša vozila niso primerna za prevoz viličarja, voznik bi potreboval dodatno pomoč pri razkladu.

Ostale informacije

Od časa do časa se lahko strinjamo z dobavo naših izdelkov v druge države in ozemlja.

Za stroške dostave se predhodno pozanimajte preko elektronske pošte.

Vse dostave je treba prejeti osebno na  navedeni naslov dostave ali pooblaščeni  osebi, za prevzem je potrebno zagotoviti podpis.

V kolikor vaši izdelki še vedno kljub temu, da je naša dostavna služba vsaj enkrat poskusila dostaviti izdelek še vedno niso dostavljeni, vam bo dostavna služba poslala sporočilo s podatki o tem kje se izdelki lahko prevzamejo ter časovni okvir prevzema, možen je tudi dogovor o ponovni dostavi izdelka, vendar pa si pridržujemo pravico, da vam dejanske stroške ponovne dobave še enkrat zaračunamo.

Okvirni seznam primerov, ko je neuspeh dostave vaša krivda, je naveden spodaj:

  1. a) Navedli ste napačen naslov za dostavo
    b) Napaka v naveden naslovu za dostavo
    c) Naslov za dostavo ni primerno dostopen
    d) Ni varnega dostopa do lokacije dostave
    e) Na naslovu ni bilo prisotne osebe za podpis in prevzem izdelka

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtna Uta Hansa Garden Room B 38m2 / 5 x 8 m / 70mm”